Ris & Ros

Elisabeth Ånensen

Fra: elisabeth ånensen
Sendt: 22. marts 2013
Til: Hellemai
Emne: Kjøp av DVD

Nå har jeg fått og sett dvd`en din, og jeg er super fornøyd med kjøpet, en utrolig fin og veldig lærerik film. :) Jeg er helt ny som cairn eier og trimming av pels er helt nytt for meg, jeg har blitt vist litt og har prøvd så godt jeg har kunnet å håndplukke, men ikke følt at jeg har fått det helt til. Nå skal jeg prøve din metode med trimmekniv og håper at med øvelse så kommer jeg til å få det til, det såg ihvertfall veldig effektivt ut og med et fantastisk fint resultat. :)

Mvh Elisabeth Ånensen

Margaret

Nu er det lykkedes at få set din timme-dvd helt igennem uden diverse afbrydelser - og hold da op, hvor har jeg lært meget. Ikke at jeg så kan trimme - men mentalt har jeg fået en hel masse input, som jeg slet ikke har haft, trods trods 26 års ejerskab af Cairner og dermed mange trimmeoverværelser !!!

Hvor er du bare god til at forklare og vise 'how to do it' !!! Herligt. Og ja tak - jeg vil meget gerne til trimmekursus hos dig. Du skal være sød at fortælle hvornår, hvor og hvordan.

Den dag jeg modtog din DVD var jeg på en længere tur med Chivas (som min hund hedder, fordi han på stamtavlen hedder:"Special Blend") og vi kom ud i dette års værste regnskyl - så vi lignede druknede mus til forveksling, da vi kom hjem. At Chivas' pels så blev helt blød, var der jo i princippet ikke noget at gøre ved. Nu går det lidt bedre - vi har lige været en tur i skoven - men hold da op, hvor han ser ud i forhold til den nytrimmede Ozzie, som han iøvrigt ligner meget. Åbenbart også af væsen - han er lige så fredsommelig som Ozzie. Og så skal jeg da lige fortælle, at hans bedste ven er en Zalazar hund, som holder til heroppe i sommerhalvåret. (Og af og til mailer jeg med Mette (Sørum) - hvilket jeg også lige vil gøre nu, og fortælle om min gode oplevelse med din trimme-demo og hendes opdræt Le Grand)
Ha´en rigtig dejlig week-end og tusind tak for din fine belæring !!!

Mange hilsener Margaret.

Janne M. With

Fra: Janne With
Sendt: 1. marts 2012
Til: Hellemai Christensen
Emne: Trimmekursus

Kære Hellemai,

Tusind tak for en super DVD - har set den i dag, og den er godt nok god. Du forklarer det så fantastisk godt, og så alle de små fif, der kommer indimellem. De er guld værd!

Faktisk er din DVD så god, at jeg i eftermiddag begyndte at øve mig med min lille Frida-cairn. Der var faktisk ingen problemer med at have hende på trimmebordet og nusse/prøvetrimme hende lidt. Hun bed kun efter børsten en enkelt gang, men med en "det mor, der bestemmer" holdning og ellers masser af ros, så gik det rigtig godt. Så en rigtig god oplevelse for både Frida og mig.

Derfor tror jeg også, at jeg gerne vil bede om lov til at melde fra til vores aftale den 17. marts, idet jeg tror, at DVD'en kan give mig alt det, jeg har brug for lige nu. Skulle det vise sig at blive problematisk senere, vil jeg helt klart kontakte dig igen, men lige nu føler jeg mig godt rustet ;-)

Vil det være et problem, Hellemai, eller er det okay med dig?

På forhånd tak for dit svar - og igen TUSIND TAK for din fantastiske DVD!

Mange hilsner
Janne

Elisa Fredericia

Jeg er meget begejstret for din DVD.
Den er meget instruktiv og let forståelig. Opdeligen i afsnit er perfekt,
det giver en god mulighed for lige at blive ledt på rette spor mens du står
med trimmekniv og hund.
Resultatet blev naturligvis ikke så smukt som på Ozzy, men jeg er sikker på
med nogen øvelse, kan jeg få en helt fornuftig cairn ud af mine forsøg

Venlig hilsen
Elisa
Fredericia

Barbara Allen

Hellemai, I got your tape back in the Spring in Danish--I watched it and got a lot from it but with the language barrier, I had trouble.  So I ordered the one in English and FINALLY got around to watching it Sunday and again yesterday.  Oh, my goodness, this is the best grooming tape I have ever seen.  I do Show my dogs and know that this is not for show but the basics are WONDERFUL and I love it.  (I have 3 retired Cairns too)  The next time I watch it, I will have my dog on the table and go step by step with the DVD.  I have the knife but was not holding it correctly and it is funny, you get a different sound when you hold it right.  That swoosh swoosh sound--.  I will be the first in line when you have a tape for Show Dogs.  Thank you so much for doing this DVD.
When I was in Sweden last summer for the World Dog Show, Tine Mathari told me to get your DVD because it was so good and she sure was right.
 
Hugs, Barbara Allen
USA

Carickfergus Cairn

From: Diana & Stewart
To: Hellemai Christensen
Sent: 1. april 2009
Til: Hellemai
Subject: DVD

Hi Hellemai,

I have viewed the DVD through and found it very informative.
In the first chapter I realized two things,  I am holding the stripping knife wrong,
and I am using the wrong size strip knife.  Both  valuable pieces of information no one else told me.
If you were to do a DVD starting with a puppy, I think you would have a large market,
breeders could recommend it to all their puppy buyers.  I sure would, you are very knowledgeable.

Thanks again
Diana
Carickfergus Cairns.


Joan Stagis

From: Joan Stagis
To: Hellemai Christensen
Sent: Monday, August 18, 2008
Subject: video


Hej Hellemai.
 
Nu har jeg fået set din dvd og fået trimmet min fantastiske cairn.
Jeg synes det er en rigtig god dvd, som har givet mig et rigtig godt overblik over det at trimme min cairn.
Før var jeg meget usikker på fremgangsmåden og om hvordan han skulle se ud. Jeg har godt nok været på et kursus for ca. 1 ½ år siden og jeg kunne godt huske selve teknikken, men havde glemt resten. Det fik jeg frisket rigtig godt op vha. din dvd og det tog mig faktisk kun knap 3 timer.
En ting, der er svær for mig er benene, for min hund er MEGET sart på benene og jeg synes, at jeg kunne blive ved og ved med at trække hår ud og der var stadig meget tilbage. Tilsidst måtte jeg stoppe og jeg kan stadig se hårene er for lange ift. resten af kroppen, men jeg kan ikke få mig selv til at pine ham mere, da benene bliver helt røde. Kan jeg gøre noget andet? Har prøvet lidt med en udtyndersaks, men længden er der jo stadig.
Du skal have stor ros for dit flotte stykke arbejde – det er også rart at se hvordan en prof. håndterer hunden og det gør du med stor kærlighed og omsorg.
Tak fordi du hjælper os amatører.
 
Mvh. Joan Stagis

Kari Stabaek

From: Kari Stabaek
To: Hellemai Christensen
Sent: Friday, July 25, 2008
Subject: video


Hei igjen

Nå har jeg sett på din video. Jeg er ny på trimming av Cairn så jeg var
spent på hvordan resultatet ville bli. Jeg startet med å se hele videoen. Så
tok jeg et kapittel av gangen, så på det tok hunden på bordet og trimmet.Da
jeg var ferdig med et område fikk hunden komme ned imens jeg så på neste
kapittel. Sånn holdt jeg på til hele hunden var tatt......å for en lykke,
det kom frem den herligste Cairn. Jeg må innrømme at det ikke var helt
supert, men ventet noen dager å gjorde meg noe mer ferdig. Jeg måtte
bestikke henne med litt godbit for å få tatt hodet ordentlig. Hun hadde fått
for lang pels til at det kunne bli helt topp, men nå får den vokse i litt så
håper jeg den blir striere og tettere etter hvert.
Sender med noen bilder, de er ikke helt bra men du ser vel noe,hun har fått
noe rusk i øyet som ødelegger uttrykket hennes noe.Det er mulig at jeg burde
nappet henne helt ned, men valgte ikke dette da jeg får litt trening med
trimmingen.

Med vennlig hilsen

Kari Stabæk

Helle Hastrup

From: Helle Hastrup
To: Hellemai Christensen
Sent: Tuesday, July 22, 2008
Subject: køb af trimmevideo


Kære Hellemai Christensen.
Nu har jeg siddet tryllebundet i en time og set trimmevideoen. Hvor var det spændende. Jeg har haft en westie tidligere. Hun blev aflivet for 1½ år siden som 8-årig, fordi hun havde leverbetændelse. Hun blev trimmet hos Ane (Dosseringens Hundebad), som jo dengang lå i Ewaldsgade ved Søerne. Nu er Ane flyttet til Rødovre, kan jeg se, og det er jo ikke lige på vejen, - heller ikke til mit arbejde i København. Min lille ny pige-westie er fra Westiehuset (Tine Arnild) i Gilleleje. Det er hendes første kuld under stærk overvågning af Carina Holler (Sodemarken). Tine trimmer ikke. Så lige nu ved jeg ikke rigtig, hvordan jeg skal få trimmet den lille ny. Indtil videre har jeg anskaffet mig en gummitut. Den kan jeg vist ikke gøre den store skade med. Jeg ser frem til nye videoer om trimning af hvalpe og selvfølgelig særligt om trimning af westier. Jeg tænker nærmere over, om jeg har nogen "kundeønsker". Og så vil jeg i hvert fald vende tilbage. Men foreløbig tusind tak for en herlig oplevelse.
De venligste hilsner Helle

Kirsten Klausen

From: Kirsten Klausen
To: Hellemai Christensen
Sent: Friday, July 18, 2008
Subject: Trimme-DVD !


Hej Hellemai !

Nu har jeg haft fornøjelsen af at kigge din DVD et par gange, og må sige at det bare er et rigtig godt "værktøj" at have og absolut anbefalelsesværdigt.
På intet tidspunkt kommer man til at kede sig, selv om jeg efterhånden har trimmet en del cairner.
Har da også fået et par gode fif, som vil gøre det lidt nemmere - det er jo dejligt.
Håber at du måske kunne få lyst til at fortsætte med cairner som ikke helt har så kanon en pels som Ozzy, det er jo desværre ikke alle som er udstyret med denne lækre pels.
Et sted som hovedet, kan jeg med gru huske, var et af de steder hvor jeg var aller mest bange for at gøre noget forkert - det er jo det som alle ser mest på, her kunne jeg dog godt ønske, at der var brugt lidt mere tid til.
Under finpuds, mangler jer at man ser hvordan man klipper neglene. Af erfaring ved jeg at mange hvalpekøbere er bange for at komme til at klippe for meget af.
Det ville have været dejligt at det havde været med. Det er jo da en del af en velsoigneret cairn.
Nå, men alt i alt må jeg sige, at jeg er meget begejstret for en super flot og let fattelig DVD, som allerede er anbefalet til flere af vores hvalpekøbere, som har vist interesse i, selv at prøve den kunst det er at trimme.

Tillykke med et flot resultat på noget som længe har været en mangelvarer.
HÅBER PÅ EN FORTSÆTTELSE !

De bedste cairnhilsner fra
Kirsten Klausen
Kennel Kiokas.

Sven Sjørslev

From: Sven Sjørslev
To: Hellemai Christensen
Sent: Thursday, July 03, 2008
Subject: trimmedvd

Kære Hellemai Christensen. Jeg købte en DVD af dig for nylig, og jeg vil gerne fortælle dig, hvor meget den hjælper mig i forståelsen af trimmekunsten. Jeg har før haft ruhårede foxterrere og sidst en airedaleterrier, der døde 13 år gammel, men det er jo en anden form for trimning, som jeg mestrede ret godt, men så har jeg jo været tilbøjelig til at gå for meget i bund med min cairn. Min cairn er en 15 mdr.
gammel han - Heros One and Omly - kaldet Balder, hans far er X-tra Smart of Barnsley fra Berit Rosenfeldt, og han ligner ham ganske godt, så det er spændende, hvad han udvikler sig til, han var bedste hanhvalp 3 gange og vandt 1.præmie i Helsingør. Jeg har prøvet at trimme ham efter din recept nu, 2 måneder efter at han blev trimmet af Anette Hansen - Skipperens hundesalon i Gistrup, og så har jeg tænkt mig at lade ham være i fred i 2 måneder, hvor jeg så vil give ham en tur igen, mon ikke det er det rigtige? Jeg er gammel tandlæge, så jeg er vant til patienter, og Balder er fuldstæn-
dig "i hånd" og løfter poterne en for en, når jeg har brug for det, jeg kan gøre næsten alt ved ham, selv om han er lidt af en krudttønde, men det er jo charmerende. Dette en lang smøre bare fr at fortælle dig, at ihverfald hos mig, har dine instrukser gjort lykke Med mange hilsner fra Sven Sjørslev..
Top