alt Siden min udgivelse af dvden -Trim din Cairnterrier med succes - har jeg fået rigtig mange henvendelser om opfølgende kurser.

Et trimmekursus er af 1 dags varighed fra kl. 9:00 til ca. 17:00.
Af hensyn til både 2 og 4 benede er der indlagt flere pauser og jeg serverer både morgen og eftermiddags kaffe/the + lidt sødt til dagen lang. Du medbringer selv en frokostpakke.
Du skal ikke anskaffe materialer før kurset, da jeg har, hvad du skal bruge på dagen. På den måde, får du ikke købt noget, før du ved, nøjagtigt hvad du skal bruge.
Kurset foregår i rolige og hyggelige omgivelser.
Prisen for kurset er 1.600 kr. + moms = 2.000,- som betales forud senest 14 dage før.

Jeg afholder jævnligt kurser for 2 – 4 deltagere. Er du interesseret i at deltage, så send mig en mail eller ring på min mobil 26 22 05 54, så finder vi en dag, der passer dig.

De bedste hilsner
Hellemai Christensen
www.terriertrim.dk


Tilbagemeldinger fra nogle af kursisterne:


"Hej Hellemai

Nu er det ved at være 3 uger siden jeg var på "kursus " hos dig, sammen med min SKØNNE hund Terry
Det var en rigtig rigtig dejlig dag for både mig og Terry.
Vi var begge godt trætte efter alle de nye indtryk.
Terry er efterfølgende blevet beundret af dem vi møder på vores vej....
Jeg fik indblik i hvordan jeg trimmer min dværgsnauzer. Og hvor stort et arbejde det er.
Jeg er sikker på jeg bliver dygtig til det da jeg fik en yderst professionel  og kyndig vejledning.
Det var især vigtig for mig, jeg selv fik lov at gøre arbejdet, og  du samtidig kom med gode råd og vejledning på en omsorgsfuld og kyndig måde.
Du er SUPER god  til at lære fra dig, så det er til at forstå og du har en tålmodighed som er helt fantastisk.
Udover det oplevede jeg at jeg gik hjem med ny, viden også på det personlige plan.
Snakken gik livligt om alt muligt andet end kun trimning hvilket gjorde det til en dejlig oplevelse jeg ikke ville have været foruden.
Håber vi  fremover kan få en lille snak, især om hund, men også om alt muligt andet.

Mange hilsener fra
Ellis Boas"

 

"Hej Hellemai
Et godt, lærerigt og grundigt kursus, hvor Hellemai med sine mange års erfaring og utømmelige ro, sikrer en yderst behagelig atmosfære og god stemning for både kursist og hund.
Vi får gode værktøjer til trimning - og også til generel pasning og pleje af sin hund. En ting, som alle terrierejere (hundeejere), kunne have stor gavn af.
Absolut et kursus, der kan anbefales for de, der ønsker at trimme selv - og komme tættere på sin hund.
Rigtig mange hilsner fra Aalborg
Gitte Melph og en glad og træt Aida"


"Jeg og Karla har været på trimmekursus hos Hellemai lørdag den 4. september. Jeg kan kun fortælle, at vi fik rigtig meget ud af kurset
og vi glæder os til opfølgningskurserne som uvilkårligt vil komme.
Stor respekt for Hellemais kunnen og håndtering af min Karla, som har været så meget igennem.
tak for for en rigtig god dag og tak for en god snak.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger og sige at Hellemai er rigtig dygtig til at lære fra sig.
Så tag på  kursus - lær at trim din egen hund.
Rigtig mange hilsner og knus
fra Karla og Dorthe"

"Hej Hellemai
Tusinde tak for sidst. Det var et super dejlig kursus, hvor vi (min datter og jeg) lærte en masse om trimning af vores westie. Det var meget spændende og vi var alle total bombede da vi nåede hjem til Jylland. Men på trods af den lange tur er det bestemt ikke sidste gang vi tager til Sjælland for at få viden om trimning. Det er en dejlig måde du har at undervise på og du har en stor tålmodighed, så alle bare føler sig hjemme hos dig. Pjevs synes også at det var perfekt. Hun går rundt og ligner en million og er ikke i tvivl om at hun er verdens smukkkeste hund. Vi ses.
Knus og kram fra
Lena, Ulla, Pjevs og Pjuske"

"Hej Hellemai
Tak for et godt kursus i lørdags med fin forplejning og nogle gode snakke
:-) Min lille hund er blevet fin - trods de huller jeg fik lavet i
underulden (det vokser jo heldigivis ud igen). Selvom jeg jo mente at jeg
sagtens kunne strippe en hund ned, så var der alligevel meget, der lige blev
sat på plads og rettet op, så det var rigtig fint.
Måske ses vi en anden gang.
Med venlig hilsen,
Helle Hoffmann
Hundemassør
www.hundemassage.nu"

"Feedback på kurset:
En meget grundig og professionel forklaring af, hvordan man trimmer en terrier. Kurset foregår i en for hunden behagelig og rolig atmosfære, hvor der tages hensyn til hundens behov og velfærd. Man fornemmer hurtigt, at Hellemai har en solid trimmeerfaring så en terrier ser ud fra sin bedste side. Det at trimme er dog  et håndværk, og man bliver ikke mester alene ved et enkelt kursus. Det kan være nødvendigt med opfølgende kurser for at få trimmeteknikken på plads, og at lære de små finesser omkring trim af hoved, hale og poterne, som netop giver en flot trimmet hund. Kort sagt: et godt og grundigt basiskursus i trimning, som er et godt udgangspunkt for yderlige opfølgende kurser.
Carine Vander Borght
Veterinær sygeplejerske og
Eksamineret hundemassør."

"Hej Hellemai,
Jeg ville bare lige sige mange tak for et rigtigt godt kursus. Harry er blevet rost rigtigt meget for sine fine nye frisure. Hans hoved er bare blevet helt perfekt.
Nu har jeg jo lært at strippe ham - vi vender tilbage for at lære en eftertrim når det bliver aktuelt. Har du kurser senere på året man kan melde sig til?
Harry & Nanna"

"Hej Hellemai.
Jeg føler helt sikkert, at jeg har fået fuld valuta for pengene og  mere til,  jeg følte mig faktisk helt ” høj ” hele vejen hjem. Og det kribler i fingrene, for at trimme den næste cairn så hurtigt som muligt. Jeg har nu deltaget i to kurser hos dig Hellemai, og det har været helt fantastisk og meget lærerigt. Det der især gør disse kurser til noget helt specielt er bl.a. at vi er så få kursister, at vi hele tiden kan få hjælp og svar på vores spørgsmål, og blive undervist i lige præcis de svagheder vi hver især,  føler vi har. Du formår også, at komme med både positiv og negativ kritik, på en måde,  så man får styrket sin sikkerhed og kunnen.
Så tusind tak til dig Hellemai, det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg har deltaget i et af disse kurser, og jeg kan på det varmeste anbefale dem,
Til alle der har lyst til at lære mere om det at trimme.
De varmeste hilsner, Ea Bauer. Bornholm"

"Hej Hellemai
Ja det var en rigtig god dag. Det var jo så koncentreret, at jeg helt glemte at sige tak for kaffe, selv om det var supergodt at få noget sødt på det tidspunkt.
Det kan godt være at mænd har flere muskler men både jeg og Molly skvattede omkuld og sov 10 timer.
Selv om vi var en meget forskellig flok og vi skulle lære noget forskelligt klarede du undervisningen perfekt. Det var godt at opleve og jeg tror vi alle fik noget ud af det.
Mange hilsner, Ole Klit"

"Det var et godt kursus. Jeg har trimmet to hunde i denne uge og front og bag blev bare super. Jeg var faktisk lidt stolt da hundene gik hjem med deres ejere, selvom jeg har trimmet i 9 år nu. Det er bare så lidt der skal til for at fuldende "værket". Tak for det Hellemai. Jeg ser frem til næste kursus.
Mange hilsner fra Vivi Jægerstrøm og co."

Se også denne tilbagemelding fra en anden kursist.

Top